Echoviny.sk – regionálne spravodajstvo | Regionálne správy | Hnúšťa | Tisovec | Revúca | Klenovec | Hrachovo | Kokava nad Rimavicou
Dátum Dnes je: 22. mája 2019

CENTRÁL

Menu platí od 20.05. do 24.05.2019

Reštaurácia CENTRÁL

 

PONDELOK

Boršč 7

A: Bravčové ragú na šampiňónoch a kukurici, tarhoňa, uhorka
(64g, 80g/100g, 60g) 1
B: Halušky s kyslou kapustou (350g) 1
Š: Zeleninový šalát s kuracím mäsom (290g)

UTOROK

Fazuľková kyslá 1,7

A: Bravčový prírodný rezeň, ryža/opekané zemiaky, hríbová omáčka
(64g, 60g, 100g) 1,3,7
B: Farfalle so syrovou omáčkou a mäsovými guľkami
(brokolica, baby mrkva (330g) 1,7
Š: Cestovinový šalát s brokolicou a cesnakom (290g) 1,7

 

STREDA

Slepačí vývar 1

A: Vyprážaný kurací rezeň v sezame, zemiaky, kompót
(100g, 200g, 100g) 1,3,7
B: Špagety s olivovou omáčkou (330g) 1,7
Š: Krabí šalát s ananásom 2

ŠTVRTOK

Hrášková s liatym cestom 1,3 1

A: Hovädzí stroganov, knedle (64g, 160g) 1,3,7
B: Slivkový koláč s tvarohovou posýpkou (250g) 1,3,7
Š: Kebab, zeleninový šalát tzatziki (290g) 7

PIATOK

Šošovicová sladká so zeleninou

A: Záhorácky závitok plnený kyslou kapustou, opekané zemiaky
(70g, 200g)
B: Rezance s makom (330g) 1,7
Š: Jablkovo – ananásový šalát(290g)

                                 

Označenie prítomnosti alergénov v potravinách:

1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričnany, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Celá porcia : 2,80 Malá porcia: 1,70

D O B R Ú  C H U Ť!

Tel.: 0903 268 539, 0903 293 924. Počet porcií prosíme upresniť do 7,00 hod.

REKLAMA
REKLAMA