Echoviny.sk – regionálne spravodajstvo | Regionálne správy | Hnúšťa | Tisovec | Revúca | Klenovec | Hrachovo | Kokava nad Rimavicou
Dátum Dnes je: 2. august 2014

HOTEL CSM

Hotel CSM

Menu platí od 28.07. do 02.08.2014

PONDELOK
POLIEVKA: 0,33 l hovädzia s rezancami 1,3,7

A:vypr.rybie filé,varené zemiaky,mrkovo ananásový šalát/100g/1,3,7
B:špagety s mletým mäsom,syrom /100g/ 1,3,7

 

UTOROK
POLIEVKA: 0,33 l držková 1,3,7

A:cigánska hov. roštenska,ryža,šalát miešaný/100g/1,3,7
B:rezance s tvarohom,čaj/300g/ 1,3,7

 

STREDA
POLIEVKA: 0,33 l kapustová na sladko 1,3,7

A:bravč.pečené,pečené zemiaky s rozmarínom,uhorkový šalát/100g/1,3,7
B:žemľovka s ovocím,čaj/300g/ 1,3,7

 

ŠTVRTOK
POLIEVKA: 0,33 l richtárska 1,3,7

A:horniacky guľáš,cestovina,kyslá uhorka./100g/ 1,3,7
B:vypr.syr,hranolky,tatarka/100g/ 1,3,7

 

PIATOK
POLIEVKA: 0,33 l hubová s mrveničkou 1,3,7

A:segedínsky guľáš,knedľa/100g/1,3,7 1,3,7
B:zemiaky zapečené so slaninkou,mlieko/300g/ 1,3,7

 

ZOZNAM ALERGÉNOV:

1.Obilniny obsahujúce lepok,2.Kôrovce,3.Vajcia,4.Ryby,5.Arašidy,6.Sójové zrná,7.Mlieko,8.Orechy,9.Zeler,10.Horčica,11.Sézamové semená,12.Oxid siričitý a siričitany,13.Vlčí bôb,14.Mäkkýše

 

 

 

Hmotnosť mäsa  v jedálnom listku je uvedená v surovom stave.
Cena 1 porcie OBED menu =2,50€
Cena 1 porcie VEČERE menu=2,90€
OBEDY SA VYDÁVAJÚ KAŽDÝ DEŇ OD 12,00hod do 13,30hod
VEČERE SA VYDÁVAJÚ KAŽDÝ DEŇ OD 17,00hod do 19,00hod
STRAVU JE MOŽNÉ SI OBJEDNAŤ  OSOBNE ,PRÍP.NA TEL.Č.047/5494359 NAJPOZDEJŠIE VŠAK DO 08,00hod.

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ.
ZODPOVEDNÁ VEDÚCA: ZUZANA KARASOVÁ

REKLAMA

REKLAMA