Echoviny.sk – regionálne spravodajstvo | Regionálne správy | Hnúšťa | Tisovec | Revúca | Klenovec | Hrachovo | Kokava nad Rimavicou
Dátum Dnes je: 22. október 2014

HOTEL CSM

Hotel CSM

Menu platí od 20.10. do 24.10.2014

PONDELOK
POLIEVKA: 0,33 l držková 1

A:bryndzové pirohy so slaninkou,kyslou smotanou,mlieko/300g/1,7
B:rezance s makom,maslom,čaj/300g/ 1,3,7

 

UTOROK
POLIEVKA: 0,33 l hrachová s párkom 1,3,7

A :grilované morč.prsia s brusnicovou omáčkou,opek.zemiaky/100g/1,3,7
B:halušky s kyslou kapustou,škvarkami/300g/ 1

 

STREDA
POLIEVKA: 0,33 l fazuľová 1,3,7

A:pečené kuracie kúsky,ryža,kompót/150g/ 1
B:kysnutý slivkový koláč s mrveničkou,čaj/300g/ 1,3,7

 

ŠTVRTOK
POLIEVKA: 0,33 l zo zeleného hrášku s mrveničkou 1,3,7

A:brav.karé po cigánsky,zemiaky,mrkv.šalát/100g/ 1
B:buchty na pare s maslom,gramkom,mlieko/300g/ 1,3,7

 

PIATOK
POLIEVKA: 0,33 l z hlávkovej kapusty 1,3,7

A:kur.prsia s broskyňou a syrom,hranolky,1/2ryža,obloha/100g/1,3,7
B:fliačky s kapustou,čaj/300g/ 1,3,7

 

ZOZNAM ALERGÉNOV:

1.Obilniny obsahujúce lepok,2.Kôrovce,3.Vajcia,4.Ryby,5.Arašidy,6.Sójové zrná,7.Mlieko,8.Orechy,9.Zeler,10.Horčica,11.Sézamové semená,12.Oxid siričitý a siričitany,13.Vlčí bôb,14.Mäkkýše

 

 

 

Hmotnosť mäsa  v jedálnom listku je uvedená v surovom stave.
Cena 1 porcie OBED menu =2,80€
OBEDY SA VYDÁVAJÚ KAŽDÝ DEŇ OD 12,00hod do 13,30hod
VEČERE SA VYDÁVAJÚ KAŽDÝ DEŇ OD 17,00hod do 19,00hod
STRAVU JE MOŽNÉ SI OBJEDNAŤ  OSOBNE ,PRÍP.NA TEL.Č.047/5494359 NAJPOZDEJŠIE VŠAK DO 08,00hod.

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ.
ZODPOVEDNÁ VEDÚCA: ZUZANA KARASOVÁ

REKLAMA

REKLAMA